fbpx
Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

Over Bianca Paans schoonheidssalon

Jouw huid is uniek, dus wees er zuinig op! Ik neem de tijd om jouw huid te analyseren en te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Door mijn kennis en ervaring stel ik de juiste behandeling samen voor jouw unieke huid.

Bianca Paans schoonheidssalon in Raamsdonksveer is dé schoonheidssalon bij jou in de buurt. Ik maak gebruik van de beste skincare producten. In combinatie met de nieuwste apparatuur werk ik aan jouw huidverbetering.

Samen gaan we op zoek naar de juiste gezichtsbehandeling. Ben je benieuwd naar mijn behandelingen of zoek je een oplossing voor jouw huidprobleem? Neem hier eens een kijkje!

Ook voor ontspannen gezichtsbehandelingen, Lashlift en Henna brows ben je bij mij op het juiste adres!

Wil je advies over welke behandeling past bij jouw unieke huid?
Maak dan hier een afspraak voor een gratis intake.

Schoonheidssalon Geertruidenberg

Waar het begon

Ik ben begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste omdat ik zelf last had van puistjes. Door mijn eigen onzekerheid heb ik er voor gekozen om meer te leren over dit beroep, want voor iedere huid is immers een oplossing. In 2015 ben ik afgestuurd als allround schoonheidsspecialiste. Daarna ben ik direct gestart met behandelingen, op een kamertje aan huis. Ik ben nu inmiddels al zo gegroeid dat ik mijn bedrijf heb gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Raamsdonksveer!