fbpx
Bianca Paans schoonheidssalon

IMAGE Skincare Peelings

IMAGE Skincare Peelings

Intensieve huidverbetering start bij IMAGE Skincare Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid. Zo veroudert de huid minder snel.

Bij Bianca Paans schoonheidssalon maken wij gebruik van de volgende peelings van IMAGE Skincare:

  • The Ormedic Lift: deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie.
  • The Signature Facelift: deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid.
  • Lightening Lift (Forte): door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.
  • Wrinkle Lift (Forte): een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve Peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.
  • Acne Lift: de Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.
  • Beta Lift: een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid.

Naast de IMAGE Skincare Peelings maken we ook gebruik van IMAGE Skincare Facials.

Ben je benieuwd welke gezichtsbehandeling past bij jouw unieke huid?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake!

Gezichtsbehandeling IMAGE Skincare peeling