fbpx
Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

IMAGE SKINCARE PEELINGS

Last van storende oneffenheden?
Intensieve huidverbetering start bij IMAGE Skincare peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid. Zo veroudert de huid minder snel.

Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

WAAROM EEN PEELING?

Door middel van een peeling zal de huid zichzelf gaan vernieuwen. Dit resulteert in een mooie nieuwe, frisse, egale huid. Voorafgaand aan de behandelingen besluiten we samen wat jouw wensen zijn en welke peeling bij jouw huidconditie past. Er zijn namelijk verschillende sterktes in de peelings van IMAGE Skincare. Uiteraard geven we vooraf aan wat je van de peeling kunt verwachten en of eventuele verveling/schilfering mogelijk is.

KIES JOUW PEELING:

SIGNATURE PEELING

Deze Peeling bestaat uit 4 lagen op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. De peeling zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid. De huid wordt direct mega gehydrateerd!

Geschikt voor:
→ Rosacea huiden
→ Droge en vochtarme huid
→ Zwangere vrouwen
→ Iedereen die een egalere huidskleur wilt

ACNE PEELING

De acne peeling pakt overtollig talg, (jeugd)puistjes, hormonale acne en/of grove poriën aan. Deze peeling bevat een mix van 20% aan salicylzuur en glycolzuur. Salicylzuur lost het overtollige talg op en werkt kalmerend op de huid. Glycolzuur zorgt voor afstoting van dode huidcellen en daardoor voor celvernieuwing. Het verminderd alle soorten acne en jouw huid wordt al na één behandeling zichtbaar gladder.

Geschikt voor:
→ Acne huiden
→ Acne gevoelige huiden
→ Vette huiden (overtollig talg)
→ Grove poriën

LIGHTNING LIFT PEELING

Deze peeling verminderd oppervlakkige pigmentvlekken, donkere vlekken en een niet egale huidteint. Deze krachtige formule geeft een 15% blekende werking om de ophoping van melanine in de dieper gelegen huidlagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelings om de 2 weken te doen voor optimaal resultaat.

Geschikt voor:
→ Pigmentatie
→ Een niet egale huidteint
→ Rijpere huiden
→ Roodheid

WRINKLE LIFT PEELING

Deze peeling bevat een mix van glycolzuur en retinol die effectief werken tegen huidveroudering. Rimpels en fijne lijntjes worden aangepakt. Het stimuleert de celvernieuwing en verbeterd de huidstructuur.

Geschikt voor:
→ Rimpels en fijne lijntjes
→ Alle soorten huidveroudering
→ Littekens en acne

ORMEDIC PEELING

Deze peeling is op basis van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling zorgt voor het in balans brengen van de huid, herstel en vernieuwing van de huid. Voor een jong uitziende, stralende huid. Het bevat geen zuren en is daardoor geschikt voor ieder huidtype.

Geschikt voor:
→ Huiden die uit balans zijn
→ Zwangere vrouwen
→ Droge en vochtarme huid