fbpx
Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

Microneedling Toskani

Microneedling is een effectieve behandeling om de huid te vernieuwen. Met de behandeling ga je door middel van een dermapen de diepte in. Er wordt een cocktail aan vitamines, anti-oxidanten en andere werkzame stoffen op je huid aangebracht. De dermapen maakt kleine gaatjes in je huid, waardoor de cocktail aan werkzame stoffen dieper de huid in kan werken. Voordat we de behandeling starten beginnen we met het reinigen van de huid en het maken van foto's. We willen namelijk het resultaat kunnen zien als we klaar zijn met de hele sessie. Met microneedling worden er klein gaatjes in de huid gemaakt. De huid wordt licht en gecontroleerd beschadigd. Dit klinkt misschien gek, maar je huid gaat zichzelf herstellen en het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit maakt je huid sterker, steviger en egaler.
Doordat je huid van binnenuit wordt hersteld en opgevuld worden rimpels (acne)littekens, pigmentvlekken, grove poriën en een doffe huid vermindert. De ingrediënten activeren het genezingsproces van de huid.

microneedling behandeling resultaat

Resultaat van microneedling

Het is vanzelfsprekend dat de huid na de behandeling rood is, maar je zult meteen merken dat je huid meer glanst. Na de tweede behandeling ziet je huid er zacht en egaal uit. Je hebt een derde en vierde behandeling nodig om resultaat te zien betreft het verminderen van (acne) littekens en fijne lijntjes. Je huid heeft tijd nodig om te herstellen en om collageen en elastine aan te maken, dus het resultaat is niet direct zichtbaar.

Nazorg microneedling

Je huid ziet er na de behandeling enkele uren tot ongeveer 2 dagen rood en licht gezwollen uit. Ook is er kans dat je huid gaat schilferen door de dode huidcellen die door de behandeling sneller loslaten en ruimte maken voor nieuwe huidcellen. Eén tip: blijf van je schilfers af! Dit kan nieuwe littekens en pigmentvlekken veroorzaken.

toskani

Tips

Wees na de behandeling lief voor je huid!

  • Voorkom dat je gaat zweten. Ga ten minste 48 uur na de behandeling niet naar de sportschool of sauna.
  • Breng ten minste 24 uur na de behandeling geen make-up aan.
  • Smeer elke dag een SPF 30 (of hoger) op je gezicht.
  • Breng na de behandeling geen zuren aan op de huid. Bijvoorbeeld: Salicylzuur en Glycolzuur of Retinol.