fbpx
Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

Laserontharen met Soprano ICE Platinum in Raamsdonksveer - Effectief en Professioneel

Ontdek de beste plek voor laserontharen met de Soprano ICE Platinum in Raamsdonksveer. Ervaar de voordelen van effectieve en vrijwel pijnloze ontharingstechnologie. Maak vandaag nog een afspraak!

Welkom bij onze salon voor laserontharen in Raamsdonksveer, waar we gebruikmaken van de geavanceerde Soprano ICE Platinum-technologie. Wil je permanent van ongewenst haar afkomen zonder pijnlijke en tijdrovende methoden? Onze professionele en ervaren specialisten staan voor je klaar om je te helpen een zijdezachte en haarvrije huid te bereiken. Lees verder om meer te weten te komen over onze hoogwaardige laserontharingsbehandelingen met de Soprano Ice Platinum.

veilig laseren
soprano ice platinum
 • Waarom kiezen voor laserontharen met Soprano Ice Platinum?
  Pijnloze behandeling: Dankzij de geavanceerde diode-lasertechnologie van de Soprano Ice Platinum is laserontharen vrijwel pijnloos. Onze specialisten zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling, zonder ongemak te ervaren.Veilig en effectief: De Soprano Ice Platinum is veilig en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de donkere huid. Onze opgeleide professionals passen de behandeling op jouw specifieke behoeften aan en zorgen voor de beste resultaten met minimale risico's.Persoonlijke benadering: Bij onze kliniek in Raamsdonksveer begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke benadering bij elke laserontharingsbehandeling. Onze specialisten nemen de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren en een behandeling op maat te creëren.Duurzame resultaten: Laserontharen met de Soprano Ice Platinum biedt langdurige resultaten. De behandeling richt zich op de haarzakjes, waardoor de haargroei op de behandelde gebieden permanent wordt verminderd. Vergeet scheren, harsen of epileren - geniet van een gladde huid zonder gedoe!Soprano ICE is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. Het biedt kracht en veelzijdigheid dat je toelaat om een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door te kunnen behandelen.

  Wat is Soprano ICE platinum?
  Soprano ICE Platinum is de nieuwste generatie van het bekroonde Soprano laser ontharing systeem. Het is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar in de markt voor permanent ontharen, zowel voor dames als voor heren! DE SOPRANO ICE PLATINUM IS HET EERSTE LASERONTHARINGSSYSTEEM DAT DRIE GOLFLENGTEN (755NM| 810NM| 1064NM) COMBINEERT IN ÉÉN HANDSTUK.

  Is ontharen met Soprano ICE platinum echt pijnloos?
  Soprano ICE maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser, dat de enige klinisch bewezen methode is om laser ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.

  Is ontharen met Soprano ICE platinum veilig?
  Absoluut. De Soprano ICE SHR methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.

  Is ontharen met Soprano ICE platinum veilig voor de donkere en gebruinde huid en kun je behandeld worden in de zomer?
  Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling heeft de werkwijze van de Soprano ICE SHR klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes te zijn. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel aan hoge energie pulsen wat schade aan de huid kan veroorzaken die veel melanine bevat, verwarmt SHR de huid geleidelijk tot de gewenste warmte waardoor er energie aan het haarzakje wordt geleverd. Dit maakt SHR de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

  Hoeveel behandelingen hebben patiënten doorgaans nodig om resultaten te kunnen zien?
  Afhankelijk van het huid- en haartype van de patiënt kunnen de resultaten meestal na 6-10 behandelingen worden waargenomen. Per persoon kan dit wel variëren.

  Voordelen van de Soprano ICE Laser met de nieuwe SHR techniek:

 • Bijna pijnloze beleving voor de klant
 • Elk huidtype kan behandeld worden, ook klanten die vaak met de zon in aanraking komen
 • Ook de donkere huid
 • Doorbehandelen in de zomer is mogelijk
 • Bewezen effectievere behandeling dan de standaard methodes (door geleidelijke opbouw)

  Geen laserontharing (absolute contra-indicaties):

 • Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor daglicht, dus ook voor licht in het spectrum 580 – 850 nm. Bijvoorbeeld: roaccutane, isotretoine/ vitamine A creme, antidepressiva, St. Janskruid, antibiotica of penicilline.
 • Zwangerschap
 • Keloïde reactie van de huid wanneer men wondjes heeft (verdikt/verbreed littekenweefsel)
 • Huidkanker en leukemie

Voorbereiding en nazorg

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling. Alleen scheren is toegestaan, waxen en epileren dus niet. Je dient voor en na een laserbehandeling een week uit de zon te blijven en niet onder de zonnebank te gaan. Houd hier daarom rekening mee wanneer u een zonvakantie gepland heeft. Wij adviseren hier graag over als u vragen heeft.

laser ontharen