fbpx
Header | Bianca Paans Schoonheidssalon

Wat is laser ontharen?

Veel mannen en vrouwen hebben last van ongewenste haargroei op het lichaam of in het gezicht. Veel mensen scheren, waxen of epileren deze haren.
Er zijn veel verschillende methodes om ongewenste haren te verwijderen. Maar veel van deze methodes zijn niet definitief. Het zou veel tijd en moeite besparen als deze haren definitief weg blijven. Laser ontharing is hiervoor een hele goede uitkomst!
Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is.

De haren moeten in de juiste groeifase zitten om ze te kunnen vernietigen. Omdat niet alle haren tegelijk in de juiste groeifase zitten, moet je de behandeling om de 6 tot 8 weken herhalen. Over het algemeen zijn er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig.

laserontharen
laseren

Voordelen van laser ontharen

  • 100% veilig
  • Effectiever dan IPL
  • Meest veilige apparatuur
  • Geen hersteltijd
  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Geschikt voor lichte en donkere haren
  • Definitief resultaat

Definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum laser

Bianca Paans schoonheidssalon werkt met de Soprano ICE Platinum laser. De Soprano ICE is een revolutionaire ontharingslaser en dankzij de unieke eigenschappen van het apparaat heeft het ook een prijs gewonnen, de Aesthetics Award. Met dit apparaat laser je op de meest effectieve en vrijwel pijnloze manier. Ook kunnen we lichte haren behandelingen en de donkere huidtypes.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat behandelen met de Soprano ICE veel effectiever is dan met een IPL apparaat.
Bij ons in de salon ontdek je de kracht van onze laserapparatuur tijdens een GRATIS proefbehandeling op een van de oksels tijdens een intakegesprek.

Voorbereiding en nazorg

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling. Alleen scheren is toegestaan, waxen en epileren dus niet. Je dient voor en na een laserbehandeling een week uit de zon te blijven en niet onder de zonnebank te gaan. Houd hier daarom rekening mee wanneer u een zonvakantie gepland heeft. Wij adviseren hier graag over als u vragen heeft.