fbpx
Bianca Paans schoonheidssalon

Bianca Paans Schoonheidssalon in Geertuidenberg

geeft je huid the perfect glow!

Soms kan je huid wel een beetje extra liefde gebruiken. De laatste tijd heb je wel erg veel last van acne en je hebt ook geen tijd om wekelijks je wenkbrauwen bij te werken. Of je ziet steeds meer rimpels en andere oneffenheden ontstaan. Daar ben je helemaal nog niet klaar voor! Laat een gratis huidanalyse doen bij Bianca Paans Schoonheidssalon in Geertruidenberg. Samen kijken we naar de juiste behandeling voor je huid en voor je het weet loop je stralend de deur uit. De schoonheidssalon bevindt zich in Geertruidenberg, in de buurt van Raamsdonksveer.

Ook kun je bij mij aankloppen voor een ontspannen massage voor het gezicht en de hals en voor het verven van je wimpers of het laten zetten van henna op je wenkbrauwen. 

Wat je wens ook is, ik heb voor alle huidproblemen een passende oplossing. Ik maak gebruik van de nieuwe techniek en apparaten. Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor jou huid, en daarom gebruik ik Image Skincare. Alle producten bevatten hoogwaardige ingrediënten met een focus op huidverbetering, huidveroudering, acne, pigmentatie of roodheid. Ik advies daarom om een Skincare Routine op te bouwen.

Schoonheidssalon Geertruidenberg

Huidverzorging

Toe aan een ontspannen gezichtsmassage? Neem tijd voor jezelf, je verdient het! Klopt bij mij aan voor een ontspannen gezichtsmassage en laat je huid weer stralen!

Huidverbetering

Last van acne, een droge of rode huid, rimpels of pigment? Wij hebben voor ieder huidprobleem een oplossing. Laat je huid analyseren en samen kijken we naar de juiste behandeling.

Schoonheidssalon Geertruidenberg

Wimpers en wenkbrauwen

Vervelend he, om telkens je wenkbrauwen en wimpers zelf bij te houden. Maak het jezelf gemakkelijk en kom langs voor henna, verven of wimperextentions. 

Uitgelichte producten

Wat klanten zeggen over onze schoonheidssalon

MARLIES

Super vriendelijk. Kennis van zaken. Een heel relaxte behandeling. Vervolgafspraak staat geboekt.

MADY

Lieve meid, neemt de tijd voor je. Ongecompliceerd en heeft verstand van wat ze doet.

ANGELA

Super fijne behandeling gehad ! Zeker de methode is beter en totaal niet standaard zoals in de zovele salons die er zijn. Ik zou zeker hier heen gaan en het is absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een complete behandeling.